Glasnet Zoetermeer

glasnet

Als glasvezel leverancier is Uniscape een van de Founding Partners van Glasnet Zoetermeer. Door Glasnet te koppelen aan haar eigen glasvezel netwerk neemt Uniscape een bijzondere positie binnen deze Zoetermeerse samenwerking. Uniscape biedt belangrijke uitbreidingen op de standaard diensten van Glasnet. De markt waarin Uniscape voornamelijk opereert zijn de multi-tenant en multi-site locaties. Dat wil zeggen kantoorgebouwen met meerdere huurders en klanten met meerdere vestigingen verspreid over het land. Wij beschouwen (glasvezel)verbindingen voor onze klanten nooit op zichzelf maar plaatsen ze binnen de complete (toekomstige) ICT-behoefte. Door onze visie stringent door te voeren hebben we enorme besparingen gerealiseerd die zich vertalen naar lage abonnementskosten.

Inbreng Uniscape

De Uniscape diensten worden beschikbaar gesteld aan de Glasnet Zoetermeer gebruikers. Daardoor wordt Glasnet ook voor grotere organisaties met name interessant voor:

1. Backhaul verbinding Zoetermeer-Amsix. Deze glasvezelverbinding tussen Zoetermeer en Amsterdam biedt Glasnet klanten de mogelijkheid om direct naar Amsterdam te gaan (in plaats van via Rix).
2. Multi-sites verbindingen buiten Zoetermeer. Het Glasnet netwerk bevindt zich in Zoetermeer. Bedrijven kunnen m.b.v. Uniscape/Glasnet-darkfiber 1 op 1 verbindingen tot stand brengen met vestigingen buiten Zoetermeer.