ICT diensten voor huurders

dsc01497Uniscape, de nummer 1 ICT dienstverlener voor de huurders van commercieel vastgoed. ICT is een ruim begrip en Uniscape ontzorgt haar klanten volledig. Daarom kunt u bij ons terecht met al uw ICT vragen en opdrachten.

De basis van ons diensten portfolio is ons uitgebreide (open) glasvezelnetwerk waarmee alle verbindingen te realiseren zijn. Aansluiten is eenvoudig. De investeringen in infrastructuur en graafkosten zijn reeds vanuit Uniscape gedaan. U kunt dus binnen enkele dagen worden aangesloten op ons glasvezelnetwerk zonder setupkosten. Het glasvezelnetwerk biedt Uniscape de unieke mogelijkheid om een compleet dienstenpakket aan te bieden. Denk hierbij aan Internet, VOIP, Clouddiensten en onze andere interessante diensten zoals bekabelingswerk en alle hard- en software. Vanwege het grote inkoopvolume hanteren wij altijd scherpe tarieven.

 

Internet
Uniscape sluit u aan met kant en klare internetpakketten via snelle glasvezelverbindingen. Vele duizenden kleine en grote organisaties op meer dan 400 locaties gingen u voor. Groot voordeel van de glasvezelverbinding via Uniscape is dat alle providers hierover beschikbaar gesteld kunnen worden. Naast deze open verbinding levert Uniscape zelf ook internet en telefonie tegen tarieven onder de marktprijs. Maar ook zaken zoals brand- en alarminstallaties kunnen eenvoudig aangesloten worden. Dankzij geavanceerde beveiligingstechnieken is het glasvezelnetwerk van Uniscape zeer geschikt voor het realiseren van een gesloten netwerk.

Verbinding Snelheid Gebruikers* Maandprijs**
Shared
ZZP Zorgeloos instappen 50/50Mbit 1-2 39,95
ZZP Advanced 50/50Mbit 2-4 99,95
ZZP Power 100/100Mbit 2-5 159,95
Dedicated
10/10Mbit 1:1 10/10Mbit 5-15 225,00
20/20Mbit 1:1 20/20Mbit 10-25 285,00
30/30Mbit 1:1 30/30Mbit 20-35 315,00
50/50Mbit 1:1 50/50Mbit 25-45 399,00
100/100Mbit 1:1 100/100Mbit 40-70 485,00
200/200Mbit 1:1 200/200Mbit 60-150 699,00

*Het aantal gebruikers hangt af van het gebruik van de lijn. Voor het zelf berekenen van een passende Dedicated verbinding kunt u op www.uniscape.nl/glasvezelrekenaar uw gegevens invullen. Uniscape levert tevens afwijkende snelheden, premium verbindingen en dark fibres. Neem voor meer informatie contact met ons op voor een advies op maat.
**Prijzen zijn gebaseerd op een contract van 36 maanden.

Naast in de tabel vernoemde pakketten leveren wij ook snelle VPN of Darkfiber verbindingen (verbindingen met back-office of buitenland) tot 4Gbit per seconde (4092Mbps!).

Telefonie over internet
Uniscape heeft voor telefonie de nieuwste technieken voor u geselecteerd om voordeliger en productiever te kunnen werken. Telefonie over Internet (VOIP) is kiezen voor de toekomst. Voor moderne telefonie heeft u een telefoniepakket nodig en natuurlijk telefoontoestellen.

Clouddiensten
Cloud Dienst Desktop Online een op Microsoft gebaseerde desktop die overal via het internet beschikbaar is. Naast de bekende Microsoft Office software kunnen juist ook klant specifieke bedrijfsapplicaties binnen deze desktop beschikbaar worden gesteld. Veilig en met grote snelheden opgeslagen en terug te vinden in onze datacentra in Zoetermeer en Utrecht.
Cloud Dienst Exchange Online – overal en altijd toegang tot uw mailbox via Outlook, een webbrowser of smartphone/tablet. E-mail, agenda, contactpersonen, taken en notities zijn altijd beschikbaar.
Cloud Dienst Server Online – onze high performance en redundante virtuele infrastructuur biedt u alle vrijheid uw server systemen te configureren. U kunt eenvoudig beginnen en naar behoefte geheugen, processors of schijfcapaciteit toevoegen. Ook over downgraden doen wij niet moeilijk. Alles “to enable your business”.

Infrastructure
Colocatie en Private Rackspace – uw apparatuur nemen we op in een van onze datacentra. De manier waarop dat gebeurd is geheel aan u, variërend van een enkele server tot een private rack dat geheel voor u bestemd is. Daarbij kunnen wij diensten leveren zoals backup en monitoring. Een groot voordeel is dat de netwerksnelheid net zo hoog kan zijn als uw interne netwerk omdat het binnen het Uniscape netwerk draait! Trage verbindingen en wachten op programma’s zijn dus verleden tijd.
Leverancier van hardware – Uniscape is leverancier van hardware zoals servers, netwerk, laptops enz. Wij vertalen uw behoeften naar passende oplossingen. Geen moeilijke productvergelijkingen meer.

Services
Helpdesk voor Office, e-mail en hardwareproblemen – wij beschikken over parate kennis over uw omgeving en uw specifieke situatie. Dit kan u grote besparingen op uw interne (ICT) organisatie opleveren.
Systeembeheer voor standaard- en maatwerk software – door een strak beheer en periodiek onderhoud is de continuïteit gewaarborgd.

Internet
Website Design en Hosting – geheel in lijn met uw wensen en behoeften ontwikkelen wij uw website. Waar mogelijk sluiten we uw webtoepassing aan op uw bedrijfssoftware. Hierdoor hebben klanten rechtstreeks contact met het bedrijfsproces en de back office. Dit levert besparingen op aan de front office.

Telematica
Of het nu gaat om de aanleg van een enkele kabel voor een printer, een extra stopcontact of de gehele bekabeling met data en elektra voor uw kantoor, de Telematica afdeling van Uniscape zorgt voor een snelle levering met kwaliteitsmaterialen. Door schaalgrootte zijn de tarieven concurrerend en omdat wij uw gebouw tot in de puntjes kennen wordt er zonder zorgen gewerkt.