One stop shopping

Tranditioneel is de ICT markt versnipperd en kent iedere discipline zijn eigen aanbieders. Uniscape gaat echter verder en biedt het gehele spectrum van ICT diensten. Voorbeelden hiervan zijn shared services, cloud oplossingen, complete bekabeling van kantoren, netwerkvoorzieningen, software, uitwijkvoorzieningen enz. Wij passen de oplossingen zo aan dat zij perfect op elkaar aansluiten. Ons uitgangspunt is dat u op een kwaliteitswerkplek kunt werken op de locaties die u kiest.

Uniscape levert liever vele diensten aan enkele klanten dan enkele diensten aan vele klanten. Met dit als principe kunnen we u volledig ontzorgen. Ook voor uw aansluiten op Glasnet kunt bij Uniscape terecht. U heeft alleen Uniscape als aanspreekpunt voor alle ICT vraagstukken en hoeft zich geen zorgen te maken over het koppelen van verschillende pakketten, de juiste apparatuur of de looptijd van licenties. Uniscape zorgt er voor dat dit vlekkeloos loopt: Wij enablen uw business.

Het voordeel voor Uniscape van een ‘totaalklant’ is dat we uw omgeving volledig kennen en beheren. Daardoor hoeven wij geen rekening te houden met andere leveranciers die in dezelfde ICT omgeving klussen hebben gedaan. Dit principe heeft een zeer gunstige uitwerking op de Total Cost of Ownership van uw ICT; de beheerkosten gaan fors omlaag.