Over ons

iStock_000019237324LargeEind 2013 is Uniscape opgericht door ervaren Vastgoed- en ICT ondernemers.  Uniscape biedt huurders en verhuurders van bedrijfsgebouwen hoogwaardige ICT oplossingen.
Door de toenemende vraag van huurders naar snelle en stabiele internetverbindingen bieden wij verhuurders met onze producten en diensten de mogelijkheid hun gebouw aantrekkelijker te maken en daarmee de verhuurbaarheid te vergroten.
Voor de gebruikers van deze gebouwen bieden wij op maat ICT oplossingen om de effici├źntie van de bedrijfsvoering te vergroten.
Ontwikkelingen als het werken in de cloud, internet telefonie en flexwerken vragen om stabielere, snellere en flexibelere verbindingen waar veel gebouwen met oude oplossingen als ISDN en reguliere telefoonlijnen niet meer aan voldoen.
Steeds meer verhuurders van commercieel onroerend goed kiezen ervoor om dit in hun eigen gebouwen optimaal te organiseren en zien dat deze innovatieve ontwikkelingen tot de basisbehoefte van bedrijven is gaan behoren.
Waar vroeger alleen de fysieke ligging en architectuur van een gebouw doorslaggevend was voor een huurder op zoek naar huisvesting is vandaag de dag de digitale connectiviteit van een gebouw met de buitenwereld zeker zo belangrijk geworden. Uniscape helpt en ontzorgt inmiddels veel grote verhuurders bij het verbeteren van hun gebouwen, vanaf de start in 2013 zijn er door Uniscape ruim 150 gebouwen aangesloten.

folder

Uniscape brocure