Glasvezel Internet

Als Uniscape reeds in uw gebouw actief is kan er binnen 10 minuten een maatwerkaanbieding worden geleverd. De prijzen voor 100/100Mbit beginnen dan bij € 75,00 per maand excl. BTW.
Als Uniscape nog niet in uw gebouw actief is kan zij deze locatie aansluiten v.a. € 225,00 per maand excl. de BTW.


Uniscape is een zelfstandige aanbieder van glasvezel diensten.
Uniscape heeft haar eigen (IPV4 en IPV6) IP reeksen en eigen netwerk core’s met connectiviteit en PoP’s in de meeste grote datacentra in Europa.

Uniscape is zodanig geregistreerd als provider bij de RIPE-NCC en als aanbieder (eigenaar van) openbare communicatienetwerken met eigen buizen in de grond.

Uniscape is derhalve niet gebonden aan netwerken van derden en kan hierdoor zeer kost efficient u diensten aanbieden, van “simpel” recht toe recht aan internet, tot managed DWDM, E-LAN, IP-VPN, Corporate networks of Darkfibers.

Toch schuwt Uniscape de samenwerking niet, Uniscape werkt met vele toonaangevende aanbieders samen netwerken te koppelen aan reeds bestaande locaties of diensten en kan deze compleet managed onder één simpel contract opleveren. Muteren of aanpassen? Uniscape staat voor flexibiliteit, dus geen probleem!

Het Uniscape netwerk bestrijkt geheel Nederland en strekt zich uit tot in Duitsland en België. Hier onder voorbeelden van enkele regio’s.

Amsterdam
Utrecht
Utrecht
Rotterdam

Dit is maar een voorbeeld van het bereik van Uniscape, omdat Uniscape gelooft in investeren in netwerken gaat zij graag samen met u de uitdaging aan met bijvoorbeeld vraagbundeling voor (zakelijke) aansluitingen of diensten.

Als Uniscape reeds in uw gebouw actief is kan er binnen 10 minuten een maatwerkaanbieding worden geleverd. De prijzen voor 100/100Mbit beginnen dan bij € 75,00 per maand excl. BTW

Als Uniscape nog niet in uw gebouw actief is kan zij deze locatie aansluiten v.a. € 225,00 per maand excl. de BTW.